středa 15. února 2017

5 důvodů, proč je dobré nebýt single

Vítám všechny čtenáře!
Možná vzpomenete na můj loňský článek 5 důvodů, proč je dobré být single, a dnes jsem si pro vás připravila téma opačné.
Jaké vidím výhody na tom být někomu zavázané?

1. Máte o koho se opřít ...
... a to v jakékoli situaci. Pokud zažíváte těžké časy například s rodinou, určitě máte rádi po boku někoho, komu můžete důvěřovat a v kom nacházíte oporu. A to může být právě skvělá výhoda pro to mít partnera. 

2. Cítíte se v bezpečí
No povězte, kde se cítíte bezpečněji, než v náručí milované osoby, s níž trávíte svůj čas a kterou nadevše milujete?

3. Máte se kdykoli na koho obrátit
To se trochu týká prvního bodu. Je cenné, když máte někoho, kdo vám ve všem rozumí, je ochotný vám ve všem pomáhat a důvěřuje vám tak, jako vy jemu. Můžete jisté problémy řešit společně, což vás posune o úroveň dál. 

4. Už nejste na své oblíbené činnosti sami
Samozřejmě, váš nejlepší kamarád či kamarádka může mít stejné záliby jako vy, to ovšem nemá na to, když si například zahrajete na kytaru, zazpíváte si, zasportujete nebo vypijete čaj s někým, koho milujete jako partnera!

5. Máte s kým bláznit
Není nad to, když najdete osobu jako šitou na vaše bláznovství, a najednou nemusíte všechny šílenosti, které vás doteď napadaly, jen hlídat jako pouhé nápady, ale můžete to realizovat. Pokud najdete osobu, která vás miluje právě díky vašim bláznivým nápadům a ještě je s vámi ráda podniká, držte se jí!

Najdete další důvody, proč je skvěle mít partnera či partnerku? Napište mi je!:)

Tímto se loučím, snad se se mnou v nějakém z bodů ztotožníte, a budu se těšit u dalších článků!
Vaše prokrastinující Tee. 

Žádné komentáře:

Okomentovat