úterý 8. prosince 2015

5 důvodů, proč je dobré být single

Milé dámy (protože tento článek je hlavně pro dámy), jsem zpět!
Tentokrát s pár poznatky, proč je lepší držet si kluky od těla.



1. Máte dost času
Pokud je vám méně než dvacet, je zbytečné dělat si se vztahy starosti. Máte před sebou celý život, tak ho nepromarněte hledáním "pravé lásky". Pokud vám však není víc jak čtyřicet. To už byste možná měly zauvažovat, zda těch koček nemáte doma moc.

2. Bezstarostnost
Nemusíte si dělat starosti typu "Co mám koupit přítelovi k narozeninám?" Spíš se strachujete o to, jestli vaše nejlepší kámoška má doma dost vína a filmů na dámskou jízdu.

3. Rozpočet jen pro vás
Trochu navazující na předchozí bod. Kupte čokoládu sama sobě, zajděte se ségrou na kafe! Rozšoupněte se pro sebe, nemusíte řešit vánoční dárky příteli.

4. Mejdany kdykoli a s kýmkoli
No není občas otravné být svazována myšlenkami, že jste jen s přítelem a nemáte skoro čas pro sebe? Jistě, je báječné mít někoho milujícího pořád v náručí, ale přeci jen si jako nezadané užijete víc srandy s přáteli a nemusíte se bát, že na vás kvůli tomu někdo žárlí!

5. Rtěnka kdykoli!
Bod pro mě TOP. Koupila jste si novou naprosto báječnou rtěnku, ale nemůžete jí moc nosit, protože byste jí opatlaly příteli po puse. To je zlo! Ale takový problém nezadaný holky nemají!

Co si myslíte o vztazích? Jste raději samy a neděláte si starosti s hledáním své drahé polovičky či naopak?

2 komentáře:

  1. Já mám dva roky přítelkyni, takže zapomínám na tyhle "výhody" ale jsem stejně ráda, že ji mám ač někdy bych vážně si přála mít rtěnku, kterou by mi nesundala :D

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přála bych si mít opravdu dlouhotrvající rtěnku, ale ne a ne takovou najít.. :( :D

      Vymazat